Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
nIkAa.C napisał:
A w jakie okolice Norwegi sie wybieracie ... pozdrawiam

ja bede w centrum Oslo
a wlasnie, nie wieci nic o mieszkaniu 2-4 pokojowym lub domu do wynajecia? dwoje doroslych i dwojka dzieci 2latka i 3 miesiace! PILNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
TO TERAZ TAK Z INNEJ BECZKI JAK WYGLADALYSCIE LUB JAK WYGLADACIE W OSTATNICH DNIACH CIAZY???

TO JA W DNIU WYZNACZONEGO TERMINU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
IlonaS napisał:
W tej chwili mąż jest na Fusa ale ogólnie mieszkanka dla całej rodzinki będziemy szukali w Bergen.A Ty długo już jesteś w Norwegii?

Ja jestem od ubiegłego roku , chwile przed wakacjami przyjechałam tutaj , my mieszkamy w Buskerud okolice Drammen , takze ze spotkankiem bedzie trudno bo jest spoooorooo kilometrow do siebie .. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
ELENKA napisał:
TO TERAZ TAK Z INNEJ BECZKI JAK WYGLADALYSCIE LUB JAK WYGLADACIE W OSTATNICH DNIACH CIAZY???

TO JA W DNIU WYZNACZONEGO TERMINU

zmieniłam login kiedyś ELENKA teraz Klaudia*** !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ELENKA napisał:
toja napisał:
chciałabym polecić krem na bolące i "obgryzione"przez dziecko sutki nazywa się BRYST CREME firmy LANACare kupiłam go w aptece jest rewelacja.Przez pierwsze 2 dni nic nie stosowałam bo było dobrze ale w 3 dniu już trochę bolały i nawet miałam rany po zastosowaniu tego kremu jak ręką odjął.Także gdyby ktoś kiedyś miał problem z sutkami to naprawdę polecam dla mnie jest rewelacyjny.Jutro nasza Majeczka skończy tydzień.A Wasze dzidzie jeszcze nie wychodzą?musi być im dobrze moja niunia 3 dni dłużej siedziała w brzuszku.Pozdrawiam i powodzenia

a ja polecam bephanten ten z rozowym paskiem, nadaje sie tez na odpazenia u maluszka
mój synus siedzial w brzuszku 6dni dluzej

ja tak samo polecam bephanten uzywalam go przy pierwszej corci, wiec i teraz tez bede go stosowac....
moja kruszynka ma jeszcze czas na przyjscie na ten swiat a ja, no coz, walcze z cukrem, wyniki mam niedobre dziwne...w PL przez 3miesiace nic mi nie bylo a tu nagle takie wyniki.... przez tydzien zero spozywania cukru i do kontroli

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
hej dziewczyny... kokazujcie brzuszki, ja pokazalam teraz Wasza kolej!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
toja maje gratulacje
ja tez dopiero problem z sutkami mialam w 3 dobie i smarowalam poprostu czysta lanolina -PURENAL 100 odrazu pomoglo.
pozdrowienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
To ja 3 tyg przed terminem czyli tydzien temu

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
mamma84 ale dzidzia fajnie Ci się ułozyła malutki brzuszek fajnie ja miałam ogromny, ale nie ma co sie dziwic synek wazyl 4350g i mial 59cm życze szybkiego i szczesliwego rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
mamma84 czyżby brzuszek był na chłopczyka śliczny ja też teraz miałam ogromny bo w pierwszej ciąży był mały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok